20.11.2009

FC POHU JALKAPALLOKAUSI HUIPENTUI SEURAN PÄÄTTÄJÄISIIN!

FC POHU vietti jo pitkän perinteen omaavat seuran päättäjäiset PHYK juhlasalissa la 16.11.2009. Kuluneen jalkapallovuoden aikana ehti tapahtua paljon, joukkueiden tunnelmat ovat kauden aikaan vaihdelleet onnen kyynelistä aina tappion surun hetkiin. Tätä on jalkapallon suola, nyt hoidetaan kauden haavoja ja nautitaan hienoista saavutuksista yhdessä.

Pelaajamäärät ja joukkueiden kokoonpanot ovat vaihdelleet vuoden aikana. Tyttöjalkapallossa on tapahtunut suurta kehitystä, poikapuoli on saamassa uusia harrastajia, miesten edustusjoukkue nousi kolmosdivisioonaan ja naiset jatkavat sinnikästä porskuttelua nousujahti mielessä. Hallitus on istunut tulevan kauden isojen asioiden äärellä, paras palkinto tehdystä työstä oli silmin nähtävissä täpötäydessä juhlasalissa. Joukkueiden ja seuran välinen aito ja lämmin tunnelma oli suorastaan käsin kosketeltavissa. Tällaiset hetket todistavat miten hienoja asioita voidaan edistää yhteen hiileen puhaltamalla.Ansioituneiden palkitseminen päättäjäisissä on aina pelaajista yhtä jännittävää. Puheenjohtajalle, Esko Manniselle toimitetut kuvailut palkittavista Vuoden tsemppareista ja Parhaista pelaajista aiheuttaa nuorissa arvuuttelua, jokaisella pieni toivo löytää itsestään ne piirteet joita paperilta luetellaan.

Oli se palkittava kuka tahansa pelikaveri, on koko joukkue ensimmäisenä kannustamassa, viheltämässä ja taputtamassa palkinnon saajalle. Tämä on joukkuelajien hienointa aatelia!

Pelaajapalkintojen jälkeen jaetaan taustajoukoille palkinnot erilaisista uroteoista, sekä tietty henkilökohtaisista ansioista. Tuntuu kun pelaajat jännittäisivät tätäkin yhtä suuresti, joukkueet toivovat tietty aina oman valmentajan, joukkueenjohtajan ja huoltajan tulevan valituksi. Näin käydessä on koko joukkue viritetty kuorolauluun ja kannustushuutoihin, hieno yhteishenki!

Tilaisuus päättyy yhteiseen kahvi ja pulla hetkeen. Täällä kaikilla on mahdollisuus ihastella kahmittuja palkintoja sekä vaihtaa kuulumisia.

Jokaisen jalkapallovuoteen mahtuu paljon tapahtumia. Tänä vuonna seuramme junioreiden suosikki valmennuspäällikkö, sekä Miesten ykkösjoukkueen valmentaja Jari Möykky suoritti viimeistä virallista seuratehtävää jakaessaan päättäjäisissä palkintoja.

Ensimmäinen tunne - Haikeus tietty päällimmäisenä, suurimmalla osalla salin yleisössä. Toisaalta meistä jokainen ymmärtää asioiden olevan etappeja elämässä, näissä seisahdutaan lyhyemmiksi tai pidemmiksi hetkiksi. Nyt oli se hetki, jolloin oli annettava Jarille onnenpotku tulevalle jalkapallopolulle.

Jokaisen POHU:laisen sydämeen on piirtynyt menneiden kausien yhteiset jalkapallomuistot. TSEMPPIÄ, niin sinullakin, Jari, oli tapana meille sanoa!

Jalkapallo on rakkautta lajiin, menneitä kausia jaksaa aina muistella, tulevia odotella ja tätä hetkeä pelata täysillä!

Pia Tiainen
FC POHU Tyttöjalkapallovastaava

Valokuvat:
FC POHU PRESS - Janne Tuominen

http://picasaweb.google.com/janne.k.tuominen/FCPOHUKaudenPaattajaiset2009.

Viimeksi päivitetty ( 21.03.2010 21:44 )