FC POHU/P13 saa uuden vastuuvalmentajan, tervetuloa Henri Koivunen

13.10.2023

Syysloman jälkeen joukkueen vastuuvalmentajana aloittaa Henri Koivunen. Henrillä on vahva tausta juniorivalmennuksesta mm. Tikkurilan Palloseurasta ja Malmin Palloseurasta. FC POHU/P13 vastuuvalmentajaksi hän siirtyy Tuusulan Palloseurasta junioripäällikön tehtävästä. FC POHU:ssa Henri tulee keskittymään puhtaasti P13-joukkueeseen. 

"Nykyisen vastuuvalmentajan Ralfin jatkaessa seurassamme muiden joukkueiden parissa, kiitämme Ralfia (Ralf Wunderlich) kuluneesta vuodesta ja toivotamme Henrin tervetulleeksi!", toteaa FC POHU/P13 valmennustiimi.

"Mukava tulla perinteikkääseen futisseuraan mukaan valmennuspuolelle. Nyt on aika kääriä hihat ja ruveta hommiin. Olen toiminut monipuolisesti erilaisissa valmennusrooleissa jalkapallossa, salibandyssä ja jääkiekossa sekä olen koulutukseltani opettaja. Yhdistelmä, jonka avulla pyrin mahdollistamaan mahdollisimman monelle lapselle oman maksiminsa tavoittelun urheilu- ja liikuntaharrastuksen parissa. Suhtaudun intohimolla futikseen ja valmentamiseen ja pyrin tuomaan seuraan oman osaamiseni tällä saralla", vakuuttaa Henri Koivunen

FC POHU valmennuspäällikkö Billy Kokko on myös tyytyväinen tilanteeseen, "Hieno asia, että saamme osaavan valmentajan mukaan seuramme arkeen. Henrillä on paljon valmentajakokemusta. Meillä oli useita hakijoita joukkueen valmentajaksi mutta Henrin valinta oli lopulta erittäin helppo. Hänen taustansa antaa hänelle erinomaiset mahdollisuudet käsitellä erilaisia tilanteita pelaajien kanssa, ja siihen päälle hänellä on edelleen halu kehittää itseään valmentajana". 

FC POHU seuravalmentaja Ralf Wunderlich (UEFA A) jatkaa edelleen seuramme valmentajana. Ralf on jalkapallon ammattilainen ja tuonut seuraamme hyviä asioita ensimmäisen vuotensa aikana. Ralf on myös antanut täyden tukensa Henrille hänen aloittaessaan seuramme valmentajana.